Double D

Door fotografie999 op dinsdag 23 mei 2017 20:52 - Reacties (11)
Categorie: -, Views: 3.338

"Wij hebben de minste vetjes en wij zijn de grootste sletjes. Yeeeyy."
“Ik ga mijn piemel in die neus stoppen.”

Jawel medetweakers, we hebben er weer een topper bij op de Nederlandse en Vlaamse TV.
Aangezien ik al eerder een tv recensie heb geschreven over één van Neerlands tv pareltjes doe ik het in de herhaling! Zie link voor mijn eerder post.

We zijn precies drie jaar verder, ik heb HET intussen wel al gedaan en aangezien ik ook bij dit programma niet verwacht dat veel tweakers ernaar willen kijken heb ik me eraan gewaagd en zal ik het samenvatten.

Tl;dr: wederom diep triest

Ik begon mijn vorige post met Oh Oh Cherso, Oh Oh Tirol en Cheat on me, maar we zijn drie jaar verder en met bovenstaande programma’s scoor je tegenwoordig niet meer. Het moet nog extremer!

Klein stukje vooraf:
Temptation Island is een programma waarin koppels de ultieme relatietest aangaan door op een afgezonderd stukje eiland te zitten vrouwen en mannen gescheiden en er dan een paar lustige singles bijkomen wiens taak het is te stoken, proberen elkaar te zoenen en het bed in te krijgen. Briljant format! Door handige montage worden beelden bij een kampvuur vertoont aan elkaars partner die dan denken dat hun vriend(in) is vreemdgegaan. Dit alles om ervoor te zorgen dat ze wat losser komen en er daadwerkelijk vreemd wordt gegaan.
Levert al met al goede sensatie tv op. Petje af naar de makers. Doch smakeloos.

Denk je alles gehad te hebben, dan is er dus nog ex on the beach double Dutch.

Negen singles worden op een zonnig eiland neergezet en met de nodige alcohol is het voor sommige nogal moeilijk om helder te blijven denken. In het programma is onder andere te zien hoe bij sommige de alcohol leidt tot agressie, waarbij andere juist wat meer aandacht gaan zoeken en er dan in de badkamer, maar eigenlijk zo goed als in elke verblijfsruimte de liefde wordt bedreven.
Ze gaan met elkaar op date en vervolgens komen de exen van de deelnemers één voor één erbij om lekker te stoken en hun ex met seks weer terug te winnen. In veel gevallen is het al duidelijk waarom het een ex is, vreemdgaan is voor deze jonge mensen met (te) veel testosteron en oestrogeen de normaalste zaak van de wereld hoewel ze op camera natuurlijk anders beweren.

De camera ziet alles en hoewel sommige blijven beweren dat er niets is gebeurd laat de camera ondertussen beelden zien van een stomende badkamer sessie en een heftig bewegend loungebed. Vervolgens zien we een interview met één van de deelneemsters die zegt moeilijk te kunnen zitten en wat last van haar keel heeft nadat er die nacht weinig is geslapen, maar veel vertier is geweest.

Mensen worden binnen 24 uur stapelverliefd en geloven de ware gevonden te hebben nadat ze elkaar in het begin helemaal niets vonden. Naast veel liefde is er ook agressie, ze gooien elkaars spullen het verblijf uit en slaan er lustig op los. Sommige heren beweren vrouwen met geen vinger aan te raken en andere schelden binnen twee minuten na aankomst de deelneemsters de huid vol met hoer dit hoer dat. Een van de deelneemsters heeft voor vertrek aan haar moeder gevraagd of ze er geen probleem mee had dat haar dochter op nationale tv seks zou hebben. Het antwoord was nee, veel plezier liefje. Ze was dus op reis gegaan met maar één doel, seks. Een andere deelneemster komt terug voor haar vriend waarmee ze zeven dagen geleden nog het bed heeft gedeeld en nu hier de vrijgezel(lige) boy uitkomt hangen. Volgens meneer was het allemaal niet zo serieus en dat zou zij toch ook weten!? Het arme kind houdt vol dat ze opeens gebeld werd met de vraag of ze haar ex nog terug wilde veroveren in dit adembenemende programma.

En eerlijk is eerlijk medetweakers, ik begrijp wel waarom ze deelnemen. Dat is imo hetzelfde als waarom sommige van mijn vrouwelijke medestudenten zich als high class escort laten inhuren.
Genoeg vrouwelijke studenten die ieder weekend met een andere gast in bed duiken zonder daarvoor betaald te krijgen. Deze studentes zouden mogelijk ook elk weekend met een andere kerel het bed in duiken maar in plaats van zich gratis weg te geven vangen ze nu 1500 euro voor een avondje met een bankier. Hetzelfde gaat mijns inziens ook op voor de deelnemers van dit programma, als ze zelf op vakantie waren gegaan, waren ze ook helemaal los gegaan, hadden elke avond een ander gewillig object in bed gesleurd en waren elke ochtend, middag, avond en nacht straalbezopen van alle (goedkope) drank. Nu krijgen ze een geheel verzorgde vakantie, met mannen en vrouwen die ook opzoek zijn naar seks en drank. Dat scheelt ze zoeken naar dat gewillig object, hoeven niet voor de drank te betalen en in plaats van een stikkende kleine hotelkamer hebben ze een immens verblijf op een prachtig resort. Ja daar offer je wat privacy voor op, maar volgend jaar is er een nieuw seizoen met nieuwe namen en niemand die nog maar een seconde denkt aan die aflevering waarin jij net even niet meer helder nadacht en iemands tas zo het zwembad in lazerde of in de douche genoot van wat mannelijke aandacht.

Tot slot; waar ik mij drie jaar geleden verbaasde over een programma waarin er gezocht werd naar een bedpartner voor mensen die zichzelf te oud vonden om nog nooit seks gehad te hebben, verbaas ik mij nu eigenlijk niet meer over programma’s die laten zien dat tv makers eigenlijk alleen nog maar kunnen scoren met seks, agressie, overmatig alcoholgebruik en veel vloeken. De vraag die mij voornamelijk bezig houd is of we nog wel inzien dat dit eigenlijk niet normaal is. Duidelijk is wel dat de grens de afgelopen jaren enorm verschoven is. Waar Oh Oh Cherso nog enigszins vermakelijk was is ex on the beatch double Dutch gewoonweg ordinair. Het is seks, alcohol, agressie en nog meer seks. Ik ben benieuwd of we over drie jaar op dit soort programma’s zijn uitgekeken of dat het niveau nog lager kan worden.

Om in stijl af te sluiten: peace out! Ik duik met mijn bitches en breezersletjes het bed weer in op deze zonnige dinsdag.

Volgende: Telegram, Domoticz, IFTTT 12-'16 Telegram, Domoticz, IFTTT

Reacties


Door Tweakers user Jogai, dinsdag 23 mei 2017 22:16

maar eigenlijk zo goed als in elke verblijfsruimte de liefde wordt bedreven hun lust botvieren met het andere geslacht(s)deel.
There, I fixed it for you...

Door Tweakers user yousql, woensdag 24 mei 2017 08:07

Ik heb weinig tegen sex. Maar ik heb een hekel aan programma's met veel ruzie en jaloers gedrag. Zoals de gouden kooi, Utopia, next top model, helemaal in combinatie met overmatig alchohol gebruik zoals oh oh Gerso en temptation island.

Door Tweakers user KnoxNL, woensdag 24 mei 2017 08:52

Ik heb mijn tv abbo enige maanden geleden het huis uit gedaan.

TV als dit (maar ook de jolige vrienden van VI, RTL boulevard, shownieuws en aanverwante Nederlandse volkshelden als Joling, Gordon, Sterretje vierkantje driehoekje en weet ik hoe al die gasten heten zijn hier de hoofdreden voor).

Het gaat hard downhill met het fatsoen tegenwoordig.

Door Tweakers user ranjo, woensdag 24 mei 2017 09:36

Inderdaad, gewoon TV abbo opzeggen en geniet van de rust! Het is me toen pas opgevallen hoeveel reclame en onzin ik eigenlijk aan het kijken was.

Door Tweakers user sys64738, woensdag 24 mei 2017 18:42

Voor mij geldt eigenlijk: TV kijken == sport kijken.

Als ik voetbal (legaal en fatsoenlijk) zou kunnen streamen, ging mijn TV tuner ook naar de recycling want voor de rest is het bijna alleen maar bagger....

[Reactie gewijzigd op woensdag 24 mei 2017 18:42]


Door Tweakers user Micktator, woensdag 24 mei 2017 23:19

Is het ordinair? Jazeker. Is het een genot om naar te kijken? Jazeker! Diep triest? Meh. Verschillende mensen maken verschillende keuzes. Voor de mensen in dit programma is het blijkbaar de normaalste zaak van de wereld. Dat ze dat willen delen met de rest van de wereld vind ik ook prima, want god het is vermakelijk om te kijken. Zo vermakelijk om precies te zijn dat dit het enige programma naast Formule 1 is wat ik met m'n huisgenoten trouw met een pilsje op de bank kijk. En natuurlijk zijn we elke keer verrast door het lage niveau, maar dat maakt het juist leuk.

Zolang er een publiek voor is zullen dit soort programma's gemaakt worden en dat is prima. Vind je het niks dan kijk je toch lekker iets anders?

Door Tweakers user Danny.G, donderdag 25 mei 2017 14:21

Dit programma slaat wel echt alles vooralsnog haha. Het is zo triest dat het gewoon vermakelijk is en dat begrijpen ze maar al te goed. Juist dit soort programma's scoren omdat het zo'n hoog "What the fuck, hoe kan je zo doen" gehalte heeft. :P

Door Tweakers user Gerco, donderdag 25 mei 2017 17:00

De volgende stap is natuurlijk dat Playboy TV's "Swing" gewoon op nationale TV komt. Al is dat lang niet zo vermakelijk aangezien de mensen daar specifiek naar een swingers "resort" gaan met het doel om daar seks met anderen te hebben.

Vrijwel evenveel seks als bovenstaande programma's maar dan (meestal) zonder de jaloezie en drama. Er gaat natuurlijk wel eens iets mis. Wel een stuk eerlijker programma dan bovenstaande.

Door Tweakers user 234FaTaLiTy, vrijdag 26 mei 2017 10:50

Dit soort programma's zijn de reden dat ik al zo lang geen tv meer kijk... En dan ben ik 19 :')


Door Tweakers user gearmaker, zondag 28 mei 2017 11:38

Ik kijk nooit naar de commerciële omroepen omdat ik dat " sex, spanning en sensatie " verhaal hoogst irritant vind en van een zeer laag niveau. Niet bepaald mijn stijl en het volk dat zo nodig op het scherm moet zou ik niet graag als collega hebben. Krijgen we over een paar jaar zeker " Kill your ex after having sex " Ook de reguliere omroepen in Nederland trekken mij niet. Als we heel eerlijk zijn dan is " Boer zoekt Vrouw " toch van een net zo laag niveau ? Met zijn allen zitten gluren hoe iemand een relatie probeert te krijgen. Voyeurisme ten top en tenenkrommend met een domme doos er bij die het allemaal aan elkaar kwekt ! TV kijk ik nauwelijks meer. Soms naar documentaires op TV5, NDR of Arte.

Reageren is niet meer mogelijk