Ik heb HET nog nooit gedaan

Door fotografie999 op donderdag 23 mei 2013 10:55 - Reacties (47)
Categorie: -, Views: 24.454

Aangezien er tegenwoordig ook nog wat bokkers op tweakers aanwezig zijn:

Ik ben fotografie999 18 jaar oud en.... nog maagd!
Mijn vrienden allemaal niet meer en daar word ik mee gepest en buitengesloten. Dit is dan ook de reden dat ik snel van mijn maagdelijkheid af wil.

Goed, zo begon dus het nieuwe programma van RTL. Ik heb HET nog nooit gedaan.

Verhaal hieronder samengevat, het programma is diep triest.

Voor de mensen die nog wel verder willen lezen.

Na oh oh Cherso, oh oh Tirol en Cheat on me heeft RTL opnieuw een programma weten te maken wat gewoonweg zielig is. Omdat ik niet verwacht dat veel tweakers deze onzin willen kijken heb ik me er aan gewaagd en zal ik het samenvatten.

We zien een aantal personen waaronder een stel.
Om met het stel te beginnen, het meisje is gelovig en is nog maagd want, geen geslachtsgemeenschap voor het huwelijk. De jongen heeft HET echter wel al gedaan, maar (heel goed van hem) respecteert de wens van vriendin om te wachten tot na het huwelijk.
Tot zover nog niet zo wereldschokkend.

Dan krijgen we een meisje, porno blond haar, flink wat hout voor de deur en 20 jaar oud.
Het meisje ziet er op het eerste oog redelijk normaal uit (RTL begrippen normaal). Ze verteld dat ze vaak gezien wordt als slet, maar, ze heeft HET dus nog nooit gedaan.
Respect, je wel kleden als een slet maar vervolgens tegen veel jongens zeggen, nee niet geÔnteresseerd. Wat zullen die jongens zich dan rot voelen! Afgewezen worden door een slet moet wat doen met je zelfbeeld lijkt mij.
Goed, het is dus geen slet. Ik zie vrouwen ook niet als vlees dus ik zal een vrouw ook geen slet noemen. Wat ze vervolgens zegt is in mijn ogen dan weer uhm niet zo handig. ‘’Als ik eenmaal ontmaagd ben dan denk ik dat ik wel verslaafd raak aan seks’’. Okay, je bent geen slet maar verslaafd raken aan seks zonder slet te zijn? Ik denk dan al snel aan, ik wil seks welke, jongen gaat met me mee. Maar misschien is dit wat te kort door de bocht en vind ze een jongen die ze wel echt leuk vind, die haar ook echt leuk vind en waar ze haar verslaving dan mee kan delen.

Vervolgens krijgen we de mannen. Leeftijd verschilt van 19 tot 48.
Jongen 1 is 19 jaar. Woont in een studentenhuis heeft een oogje op een meisje maar die dook het bed in met zijn beste vriend. Hij heeft al vele keren geprobeerd haar voor zich te winnen maar is hem niet gelukt. In mijn ogen is het op een gegeven moment genoeg, zet haar uit je hoofd want ze wil echt niet. Dan kan je jezelf natuurlijk elke keer weer ‘belachelijk’ maken door een gedicht voor haar te schrijven maar dichterbij je doel om door haar ontmaagd te worden kom je niet.
Hij ziet zichzelf, ondanks dat hij het nog nooit gedaan heeft wel als geweldige minnaar.
Ik hoop voor deze jongen dat hij haar snel kan vergeten.

Krijgen we jongen 2
Jongen 2 is niet zo interessant, hij wil wel eerst goed kennis maken met de meisjes en voor hij ze mee naar bed neemt wil hij ze voorstellen aan zijn moeder. Deze jongen denkt volgens mij al veel te ver vooruit en ik denk als hij dat los kan laten hij zo een meisje vind.

Jongen 3 is gamer.
Deze jongen ga ik hier niet bespreken, bang voor de boze reacties. Komt er op neer dat ik wel snap dat geen meisje met deze jongen het bed wil delen ookal zal hij vast hartstikke lief en aardig voor ze zijn! Ik ga er nog steeds vanuit dat vrouwen liever een lieve sukkel daten dan een klootzakkerige mooiboy.

Man 1
Ja, wat moet ik hier over zeggen. Meneer is 48 jaar rijd paard en heeft de hulp ingeroepen van een dating consultant. Om maar te beginnen met de dating consultant. Dit is een vrouw van middelbare leeftijd, krijgt duidelijk thuis te weinig aandacht van der man een denkt nu mannen die in een lastig situatie zitten te kunnen helpen. Goed, ik heb het niet zo op die mensen dus voor mij kunnen ze toch weinig goeds doen.
Meneer rijd dus paard en heeft een date gescoord met een ‘veel’ jonger meisje. Ze gaan paardrijden. Vervolgens valt het meisje krijgt nog een trap na en rent het paard weg. Drie keer raden waar Man 1 als eerst aan denkt. Juist, ohnee het paard. Meisje ligt bijna krijsend op de grond en moet afgevoerd worden met een ambulance maar menner denkt eerst aan het paard. Tuurlijk het meisje kent hij pas net 4 uur en dat paard heeft hij vast 1000x bereden maar als nog, het maakt natuurlijk niet een geweldige indruk als hij zich meer zorgen maakt om het paard dan om dat meisje.
De tweede date ging ook niet zo geweldig. Hij reed met een huurauto vol gepakt naar het huis van het meisje. Belt aan en omdat het meisje nog gewond is, was moeder thuis.
Vervolgens vraag hij aan moeder of ze niet even kon helpen met de dingen uit de auto halen. Goed, hier ga je natuurlijk duidelijk de fout in, zeker als moeder dan ook nog het zwaarste moet dragen. Na hun auto avontuur is het de bedoeling dat ze gaan gourmetten. Hij zegt tegen moeder van, dat kan jij wel even klaar zetten. In een stukje waarin hij alleen voor de camera staat zegt hij dat hij denkt dat moeder het toch niet zo druk heeft dus dat ze dat best even kan doen.

Zoals te lezen valt zal deze man nog veel moeten leren. Is hij helemaal hopeloos? Nee dat absoluut niet. Ik denk dat je vrouwen wat te bieden moet hebben. Of je dan maagd of niet. Deze man zal het toch echt met een ouder iemand moeten gaan proberen. Ik ken zat dating verhalen van 40+ die nog een leuke levenspartner hebben gevonden dus ik zie voor hem geen problemen behalve dat hij wel een cursus hoe om te gaan moet vrouwen zou moeten volgen.

Overall, ze zijn nog te redden. Waarom er gehamerd moet worden op de ontmaagding snap ik niet. Ja, het scoort maar ik heb er misschien een andere visie op. Het komt wel, je moet het niet gaan overhaasten of het zien als iets wat geweldig is. Ik bewaar het liever voor iemand die voor mij heel speciaal is dan dat ik met de eerste de beste die ik leuk vind in bed duik. Met maagd zijn is niks mis ook niet als je 50 bent. Het moet geen doel zijn om ontmaagd te worden. Komt het dan komt het, komt het niet jammer dan, je bent niet minder en als je vrienden je zo behandelen moet je andere vrienden zoeken want ik heb ze niet dus ze bestaan.

Voor alle bokkers die na het lezen van dit verhaal denken wauw mijn prins op het witte paard DM staat open! <3

Voor de rest, peace out! Ik duik met mijn bitches en breezersletjes het bed weer in op deze regenachtige donderdag.

Volgende: Mijn vrienden zijn het ook niet 05-'14 Mijn vrienden zijn het ook niet
Volgende: Ik haat PostNL 03-'13 Ik haat PostNL

Reacties


Door Tweakers user sfranken, donderdag 23 mei 2013 11:06

*gaap*
RTL... 'nuff said

Door Tweakers user kami124, donderdag 23 mei 2013 11:07

Ik heb tot nu toe ook elke aflevering gekeken en m'n broek zakte regelmatig af. Vooral toen die 20-22 jarige blondine een pruik ging kopen zodat er misschien andere mannen op haar gingen vallen. Volgens mij is dat gewoon een acteur, want dat verzin je toch niet.

En al die jongens die onder de 30 zijn en zich al "speciaal" voelen dat ze maagd zijn moeten zich ook niet zo aanstellen. En dat koppel dat alleen wil trouwen om te neuken is eigenlijk ook wel zielig.

Eigenlijk alleen die 48-jarige man die nog maagd is, is naar mijn mening geloofwaardig en eerlijk. Je moet er trouwens eens op letten hoe die 48-jarige man er in de eerste aflevering eruit ziet en hoe hij eruit ziet als hij bij tussenstukjes wat mag zeggen als ie daar zit met z'n roze blouse en roze achtergrond, veel beter.

edit: zo ziet die 48-jarige gast er bij de tussenstukjesuit: http://www.rtl.nl/compone...rden.jpeg?__max-width=720

[Reactie gewijzigd op donderdag 23 mei 2013 11:16]


Door Tweakers user mux, donderdag 23 mei 2013 11:11

Standaard televisiecrap, brein rot elke seconde dat je ernaar kijkt een beetje verder weg.

Door Tweakers user fotografie999, donderdag 23 mei 2013 11:11

Helemaal mee eens!
Ik ga die tussenstukjes even terug zoeken!

[Reactie gewijzigd op donderdag 23 mei 2013 11:18]


Door Tweakers user WeeJeWel, donderdag 23 mei 2013 11:13

Ik ben fotografie999 18 jaar oud en.... nog maagd!
Mijn vrienden allemaal niet meer en daar word ik mee gepest en buitengesloten. Dit is dan ook de reden dat ik snel van mijn maagdelijkheid af wil.
Jij hebt echt kutvrienden :p

Door Tweakers user Harmen, donderdag 23 mei 2013 11:18

Heb zelf de eerste aflevering gezien. Echt heel plat allemaal. Niet echt geloofwaardig allemaal.

Die blonde dame loopt er echt bij als 'kijk mij'. Kan me niet voorstellen dat ze geen man kan versieren. ;)

Door Tweakers user masauri, donderdag 23 mei 2013 11:29

Een programma als dit blijft er alleen maar meer voor zorgen dat je volgens de maatschappelijke waarden zo snel mogelijk van je maagdelijkheid af moet. Dat de ideale maten een annorexiapatient er voor laten zorgen dat ze zich dik voelt. Dat er zo veel mogelijk bloot te zien moet worden (maar een stukje tepel hoo maar!) Dat vrouwen moeten doen alsof ze geŽmancipeerd willen zijn en mannen die de overhand over de vrouw moeten hebben. Kijk naar de manier waarop dames al sinds het ontstaan van mtv e.d. in videoclips behandelt worden of recent in de nieuwe clip van psy - "gentlemen".
Of indertijd met david guetta - sexy bitch:
She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighborhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl
Without being disrespectful

The way that booty movin', I can't take no more
Have to stop what I'm doin' so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this girl
Without being disrespectful

Damn, girl
Damn, you's a sexy bitch, a sexy bitch
Damn, you's a sexy bitch, damn, girl
Damn, you's a sexy bitch, a sexy bitch
Damn, you's a sexy bitch, damn, girl
Eerst even excuseren maar dan toch ff de persoon behandelen als een bitch. In de hoop er toch even mee in bed te kunnen kruipen. Als je dan kijkt naar de videoclips of aftermovies die van events gemaakt worden dan zie je daar dezelfde trend. De meest "aantrekkelijke" dames worden eruit geselecteerd en in de video's gezet.

Het gevolg voor mij was dat ik vaak verkeerd begrepen werd, en zelfs nu nog dat als ik een compliment wil geven aan iemand, als het aan een vrouw is. Dat men bijna direct denkt dat men er meer achter moet zoeken. Gewoonweg irritant! Ik heb ook ooit die druk ervaren tot ik moest liegen om duidelijk te maken dat ik er niet mee opgezet was met die druk. Ik kan me niet echt meer herinneren wanneer mijn eerste keer was, toeni k 21 was ofzo? De dame in kwestie maakte toen misbruik van mij en heeft nadien ook nooit niks meer van zich laten horen. Ma swat, ik heb het een plaats kunnen geven en that's it.

Dus lieg desnoods op het juiste moment en het bespaart je veel ergernis. Ik vind het erg dat het moet en had het graag anders gezien maar ik zag indertijd geen andere oplossing dan liegen en dat heeft me wel de druk van de ketel afgehaald.

Door Tweakers user nooberke, donderdag 23 mei 2013 11:35

Had van de week ook een stukje gezien...ontzettend hopeloos

Alleen de naam is al hopeloos...ga dan gewoon met die mensen op zoek naar een vriend/vriendin |:(

Door Tweakers user Blonde Tux, donderdag 23 mei 2013 11:36

Een wijs man zong ooit eens: "They keep you doped with religion, sex and tv."

Dit soort sociaal-culturele fenomenen (hier doel ik op dergelijke wanstaltige visuele weergaves die tv-programma's genoemd worden zoals Dames in de Dop, Cherso) zijn niet meer dan feelgood tv. Feelgood in de zin dat mensen die het kijken stiekem goed voelen omdat het hen niet betreft. Reverse psychology

En tsja, voor de mensen die mee doen aan het programma: Ga gewoon naar de hoeren.
Probeer het niet half verkapt over te brengen als een hoogmoedige daad, waarbij de eerste persoon "speciaal" moet zijn, je hebt met deelname aan dit progamma jezelf al verlaagd en verloochend (niet dat naar de hoeren gaan dit perse implicieert, dat is echter wel het sociaal wenselijke stigma dat er opgeplakt wordt)

[Reactie gewijzigd op donderdag 23 mei 2013 11:40]


Door Tweakers user Raling, donderdag 23 mei 2013 11:37

Fake, meisje dat van paard afdonderde is actrice, aldus GeenStijl: http://glamora.ma/2013/05...gdenshow_rtl5_is_fak.html

Door Tweakers user supreme tweaker, donderdag 23 mei 2013 11:55

Als je je zorgen maakt over je maagdelijkheid, bezoek dan gewoon een hoer.

Als je je niet genoeg zorgen over je maagdelijkheid om een hoer te bezoeken, maak je je er dan gewoon geen zorgen over. Als je toe bent aan vrouwelijk contact zou ik gewoon mijn ogen eens open zetten in de kroeg, of je bij een datingsite inschreven. Ik heb begrepen dat het op lexa prijsschieten is.

Nog even over lieve sukkel vs. klootzak mooiboy; je kan echt beter een klootzak sukkel zijn dan een lieve mooiboy hoor. Veel vrouwen houden van een man die sterk in zijn schoenen staat en niet te toegankelijk is. Ik zou ook willen dat het anders is, maar het is wat het is. Het is imo sowieso aan te raden om bij het leren kennen van een vrouw, je niet te lief op te stellen. Kom over alsof je je prima red in je eentje, in plaats van duidelijk op zoek te zijn naar een vrouw.

Be (at least somewhat) alpha, op je eigen manier!

Edit: Let wel, dit is als je snel resultaat wil. Op lange termijn kan het niet altijd de beste zet zijn om je niet zoals jezelf te gedragen :P. Behaalde resultaten in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

[Reactie gewijzigd op donderdag 23 mei 2013 11:58]


Door Tweakers user martennis, donderdag 23 mei 2013 12:06

Raling schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 11:37:
Fake, meisje dat van paard afdonderde is actrice, aldus GeenStijl: http://glamora.ma/2013/05...gdenshow_rtl5_is_fak.html
Dus is het meteen fake? Ik ken wel meer acteurs die ook gewoon een priveleven hebben..
Die reactie kan ook gewoon van een random iemand komen.

Het klopt dat een aantal dingen in de show min of meer in scene (omwille van het filmen) zijn gezet (een van de 'deelnemers' is een kennis van mij), maar dat maakt heel de show nog niet per definitie fake.

Verder is het programma natuurlijk grotendeels bedoeld als 'leedvermaak' voor het publiek.

Door Tweakers user Raling, donderdag 23 mei 2013 12:43

martennis schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 12:06:
[...]
Dus is het meteen fake? Ik ken wel meer acteurs die ook gewoon een priveleven hebben..
Die reactie kan ook gewoon van een random iemand komen.

Het klopt dat een aantal dingen in de show min of meer in scene (omwille van het filmen) zijn gezet (een van de 'deelnemers' is een kennis van mij), maar dat maakt heel de show nog niet per definitie fake.

Verder is het programma natuurlijk grotendeels bedoeld als 'leedvermaak' voor het publiek.
Je hebt gelijk, ik was een beetje kort door de bocht (zat op m'n telefoon, voor zover dat een excuus is). De kans dat die reactie op dat girlz-forum nep is, is natuurlijk ook heel groot. En GeenStijl pakt natuurlijk elke kans om ergens tegen aan te schoppen met beide handen aan.
En ja, acteurs zijn ook net mensen, dus ze zullen ook wel een privť-leven hebben. Dat neemt niet weg dat het door RTL natuurlijk een beetje ongelukkig gekozen is, je weet dan dat er reacties op komen.

Die kennis van je stond wel mooi in de SK en gaf daarin ook toe dat het programma hem niet gebracht heeft wat hij gehoopt had.

Door Tweakers user MAX3400, donderdag 23 mei 2013 12:46

De commerciele vertrutting van de televisie is gewoon schadelijk voor je net- & trommelvliezen. Neemt niet weg dat het op sommige momenten enorm grappige, wazige, dafuq-achtige televisie oplevert die door een aantal mensen weer tot blog wordt verwerkt.

Toevallig heb ik van genoemde aflevering een stukje meegekregen; het eerste hoofdstuk van die 48-jarige knakker. Nou ben ik echt een Tweaker/man en mijn huis is minimalistisch & strak ingericht. Maar bij het aanzien van het appartement van die maagd, zeek ik zelfs in mijn broek van het lachen; 70 vierkante meter gevuld met 1 bed, 1 ventilator, TV en 2-zits bank. En natuurlijk het kunst-aquarium wat zijn moeder in de USA had gekocht. Het lijkt me niet meer dan heel logisch dat je daar never nooit je maagdelijkheid gaat verliezen.

Hieraan verwant: Beauty & The Geek is dan wel weer een programma wat, gezien het uiterlijk van de mannen daar, toch lieve TV oplevert. En, voor zover ik het mag geloven, ook goede (vriendschappelijke) relaties die veel verder gaan dan alleen het uiterlijk.

Door Tweakers user martennis, donderdag 23 mei 2013 13:22

[url url="http://muisje901.tweakblogs.net/blog/8985/ik-heb-het-nog-nooit-gedaan.html#r_124337" external=0]
Die kennis van je stond wel mooi in de SK en gaf daarin ook toe dat het programma hem niet gebracht heeft wat hij gehoopt had.
Klopt. De programmamakers formuleren bijvoorbeeld standpunten heel anders als dat ze bedoeld waren. Verder zou het programma voornamelijk bedoeld zijn om de taboe weg te nemen, maar zoals het nu is lijkt het meer op een typisch RTL programma dan op een informatief. Misschien ook wel naief van zijn/onze kant.

Gelukkig heeft het voor deze persoon, naast veel (initieel) negatieve reacties (voornamelijk van de jongens en meiden die er alleen maar op uit zijn hun mening te luchten en zich voor te doen alsof ze alles zijn), ook erg veel leuke dingen gebracht. :)

[Reactie gewijzigd op donderdag 23 mei 2013 14:22]


Door Tweakers user Passeridae, donderdag 23 mei 2013 14:45

Maar dan de hamvraag. Is fotografie999 nog maagd ;)?

Door Tweakers user bonus, donderdag 23 mei 2013 15:05

Het mooie is dat iedereen wel meteen schijnt te weten wat HET in deze context is ;)

Door Tweakers user fotografie999, donderdag 23 mei 2013 15:18

Passeridae schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 14:45:
Maar dan de hamvraag. Is fotografie999 nog maagd ;)?
Lees het laatste stuk 5x en U weet

Door Tweakers user 461943, donderdag 23 mei 2013 15:35

Passeridae schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 14:45:
Maar dan de hamvraag. Is fotografie999 nog maagd ;)?
Lezen is een kunst...

Wij hebben geen TV-aansluiting thuis. En alles wat ik erover lees, en elke keer dat ik TV kijk ergens anders word ik meer overtuigd dat ik totaal niks mis.

Door Tweakers user fotografie999, donderdag 23 mei 2013 15:42

dbhuis schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 15:35:
[...]


Lezen is een kunst...

Wij hebben geen TV-aansluiting thuis. En alles wat ik erover lees, en elke keer dat ik TV kijk ergens anders word ik meer overtuigd dat ik totaal niks mis.
Nee doe je niet en we hebben toch internet, uitzending gemist, 1channel.

Door Tweakers user 461943, donderdag 23 mei 2013 16:07

fotografie999 schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 15:42:
[...]

Nee doe je niet en we hebben toch internet, uitzending gemist, 1channel.
Inderdaad, en ik moet zeggen dat ik films veel leuker vind. Verder vind ik de BBC, Discovery Channel en National Geographic wel weer de moeite waard, maar dat valt ook op andere manieren te krijgen. Het nieuws kan ik krijgen via internet, en goede documentaires van bijvoorbeeld Vice staan op YouTube. Die laten dan ook nog eens meer rauwe waarheden zien dan andere kanalen en dat waardeer ik wel. Nee, voor mij geen TV en geen commercials meer.

Door Tweakers user Deurges, donderdag 23 mei 2013 16:56

Toen die meid vertelde dat ze een keer een kerel gepijpt had en toen ze haar mond er vanaf haalde er een sliert aan zat en dat was opeens smerig om vervolgens te zeggen dat ze denkt dat ze een seksverslaving zal oplopen.. Als dit al vies is voor haar, dan denk ik dat ze snel genezen zal zijn van haar "nymfo angst".

Door Tweakers user fluffy1, donderdag 23 mei 2013 17:05

Om Sir Hammerlock zijn quote om te buigen: "Every time I watch RTL, I feel my brain cells committing suicide one by one"

Door Tweakers user Donool, donderdag 23 mei 2013 17:24

Mooi samengevat, ik moet eerlijk zeggen dat ik me kapot gelachen heb om dit programma.. De manieren van die 48 jarige man (acteur of niet) zijn wel erg dramatisch.. Dat je je drukker maakt om een paard dan om je date/vrouw/vriendin whatever is helemaal diep triest.. Ik krijg er gewoon plaatsvervangende schaamte van als ik er naar kijk maar kan me in tegenstelling tot andere RTL programma's mezelf hier prima 40 minuten mee zoet houden :p

Over dat het wel/niet een doel is ben ik met je eens, het hoort in mijn ogen bij liefde en niet een los doel te zijn om even lekker te 'neuken' of iets in die richting. Je deelt het met iemand waar je van houdt en niet om de lust. ( "Je gebruikt een medemens voor jouw eigen plezier (pornografie en prostitutie)")

Door Tweakers user Frozen, donderdag 23 mei 2013 22:06

Cool story, 16 juni 18 en ook nog maagd, maar fuck dat... (leuke woordspeling)
Gaat RTL een programma maken over mensen die 18 zijn nog maagd... ik heb laatst gelezen dat de gemiddelde leeftijd van ontmaagding 17,1 jaar is (voor mannen). 1 jaar ''te laat'' kan een ander in ieder geval een jaartje eerder beginnen...

Door Tweakers user Cheap Apps, donderdag 23 mei 2013 22:59

Stef602 schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 22:06:1 jaar ''te laat'' kan een ander in ieder geval een jaartje eerder beginnen...
Ach, hebben ze misschien gelijk weer iemand voor 16 and pregnant ;)

Door Tweakers user MAX3400, vrijdag 24 mei 2013 07:41

Deurges schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 16:56:
Toen die meid vertelde dat ze een keer een kerel gepijpt had en toen ze haar mond er vanaf haalde er een sliert aan zat en dat was opeens smerig om vervolgens te zeggen dat ze denkt dat ze een seksverslaving zal oplopen.. Als dit al vies is voor haar, dan denk ik dat ze snel genezen zal zijn van haar "nymfo angst".
:P Of zou ze nog op een dikke klont Bubblicious gekauwd hebben en was de sliert chemisch roze?

Ik weet dat je niet op uiterlijk mag oordelen maar het was er wel eentje die later op de hockey/studenten/roei-club zonder problemen uit elkaar getrokken wil worden.

Door Tweakers user Deurges, vrijdag 24 mei 2013 09:49

MAX3400 schreef op vrijdag 24 mei 2013 @ 07:41:
[...]

:P Of zou ze nog op een dikke klont Bubblicious gekauwd hebben en was de sliert chemisch roze?

Ik weet dat je niet op uiterlijk mag oordelen maar het was er wel eentje die later op de hockey/studenten/roei-club zonder problemen uit elkaar getrokken wil worden.
*mental picture* hhmm toch eens een pakje Bubblicious kopen :p

Door Tweakers user TheNephilim, vrijdag 24 mei 2013 12:01

kami124 schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 11:07:
Ik heb tot nu toe ook elke aflevering gekeken en m'n broek zakte regelmatig af. Vooral toen die 20-22 jarige blondine een pruik ging kopen zodat er misschien andere mannen op haar gingen vallen. Volgens mij is dat gewoon een acteur, want dat verzin je toch niet.
Nope it's real, ze woont hier in de buurt. Mijn vriendin kent haar wel.

Door Tweakers user RagingR2, vrijdag 24 mei 2013 12:08

kami124 schreef op donderdag 23 mei 2013 @ 11:07:

Eigenlijk alleen die 48-jarige man die nog maagd is, is naar mijn mening geloofwaardig en eerlijk. Je moet er trouwens eens op letten hoe die 48-jarige man er in de eerste aflevering eruit ziet en hoe hij eruit ziet als hij bij tussenstukjes wat mag zeggen als ie daar zit met z'n roze blouse en roze achtergrond, veel beter.
Hij mag er met zijn roze blouse dan in eerste instantie "hipper" uitzien dan in de uitzendingsbeelden zelf... alleen de vraag is natuurlijk welke van de twee 'beelden' meer representatief voor zijn normale zelf is. In de filmbeelden komt hij wel over als een ontzettende hork die niet voor niets nog steeds single is, en dat komt niet doordat hij geen roze blouse aan heeft! Afgezien van dat ik, ook anno 2013, een (licht)roze blouse bij een man nog steeds iets jeukerigs vindt hebben waar maar weinig mannen mee weg komen, maar dat is misschien een kwestie van smaak, maar zeker geen voorwaarde om sociale of romantische contacten op te bouwen. ;)

Nu kunnen die filmbeelden en wat zich daarin afspeelt natuurlijk ook gemanipuleerd/geregisseerd zijn door RTL, maar ik vermoed dat je gelijk hebt, namelijk dat hij een geloofwaardige single is, als in: er is een reden voor. ;)

[Reactie gewijzigd op vrijdag 24 mei 2013 12:11]


Door Tweakers user RagingR2, vrijdag 24 mei 2013 12:08

Oeps, foutje.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 24 mei 2013 12:08]


Door Tweakers user NLKornolio, vrijdag 24 mei 2013 16:25

Als je ermee zit, rij naar Praag. Loop stripclub in, kies er 3 uit betaal 150,-. Dan ken je tegenwoordig al je vrienden eruit lullen. Maar heb jij wel eens een kwartet gedaan ...

Door Tweakers user fotografie999, vrijdag 24 mei 2013 20:57

caanova1984 schreef op vrijdag 24 mei 2013 @ 16:25:
Als je ermee zit, rij naar Praag. Loop stripclub in, kies er 3 uit betaal 150,-. Dan ken je tegenwoordig al je vrienden eruit lullen. Maar heb jij wel eens een kwartet gedaan ...
Threesome vond ik al heel wat hoor. Ik betaal niet ze moeten me leuk vinden om wie ik ben.

Door Tweakers user sys64738, vrijdag 24 mei 2013 21:19

Goeie titel.... sex sells.

Maar na 1e alinea had ik het wel gehad. Als ik RTL programma reviews wil, ga ik wel weer een keer naar de kapper.....

Vraag me wel af wat ze hier na gaan doen bij RTL. Veel vernederender kan haast niet (maar de producenten zullen het tegendeel wel weer bewijzen vrees ik).

Door Tweakers user TecHHeaD, zaterdag 25 mei 2013 12:02

Het maakt mij echt niks uit persoonlijk :)
Ik wil alleen wel een titel verdedigen, check deze: http://memeblender.com/wp...03/ladies-you-can-try.jpg

Door Tweakers user 278119, zaterdag 25 mei 2013 19:33

Dit is vooralsnog steeds de reden dat ik absoluut geen tv meer kijk tenzij er een goeie film op tv is. series en films download ik wel als ik ze echt wil zien.

Want zelfs als je je favo serie op tv aan het kijken bent, zie je tussendoor reclames van alle k*t series die nergens op slaan... Ik heb het nog nooit gedaan, barbies bruiloft, barbies baby, echte meiden op de prairie en de lijst gaat door.

Nutteloze, achterlijke, breindodende series, die meestal zo erg gemaakt zijn dat je iq er lager van wordt.

Wat betreft jouw beste tweaker die dit schrijft :). wees blij met je maagdelijkheid ;). eerste keer moet speciaal zijn, tenminste zo dacht ik dat altijd :)

* voor de mensen die strax ineens sentimenteel worden.... iedereen moet voor zichzelf bepalen *

Door Tweakers user AndreStarTrek, zaterdag 25 mei 2013 21:30

Als ik naar dit soort programas zou moeten kijken, dan zou ik langzaam van binnen sterven. Dat is voor mij ook de reden dat ik al 10 jaar geen TV meer kijk en zeker niet van de zenders van de RTL en SBS groepen.

Als ik wat kijk dan zijn het informative programas van de publiekezender van uitzendinggemist aangezien ik geen zin heb om er special voor te gaan zitten.

Verder leuk om te weten dat ze nog steeds deze troep maken en dat er dom genoegen mensen zijn die in zo programa willen komen.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 25 mei 2013 21:32]


Door Tweakers user Philos31, maandag 27 mei 2013 10:47

Ik wordt oud. Echt oud! Heb het programma nog nooit gezien en haakte zelfs halverwege je blog af. Klikte op de link op het hoofdscherm omdat ik niet kon geloven dat iemand droef genoeg zou zijn on te bloggen dattie het nog nooit gedaan zou hebben, blijkt uit jou blog dus dat er gewoon een TV programma over is? :'(

Soms ben ik echt blij dat ik niet weet wat er om me heen gebeurt! :)

Door Tweakers user kevinr1, maandag 27 mei 2013 14:57

Maat, zojuist het stukje gelezen zonder de rest van de commentaar.
Maar jij bent zelf nog maagd?

Bij dat RTL programma zijn ze allemaal autistisch.

Door Tweakers user Darkstriker, maandag 27 mei 2013 23:14

Jonge, er is een sociale druk daarop omdat 1. jonge mensen impuls-gedreven zijn en 2. omdat in feite het biologische doel van elk vorm van leven reproductie is zodra dat kan (dus tussen de 12-14 jaar voor jongens/mannen).
Dat wij dat in onze samenleving niet helemaal als wenselijk aankaarten als we ouder worden en dat er een stigma is tegen mensen die veel seksuele partners hebben op jonge leeftijd, neemt niks weg van de onderliggende genetische drive tot seks en het feit dat jongeren met 18 gewoon nog niet zo goed kunnen navigeren tussen tolerantie en instinkt. Ze zitten immers nog op school en daar begin je dat soort dingen te leren.
Als je door de groep van alfa-mannetjes geaccepteerd wil worden, dan zul je seks moeten hebben of erover liegen (maar wel zo dat niemand het door heeft anders is het dodelijk). Als je geen van beide doet zul je "genoegen" moeten nemen met de minder dominante soort mannen als vrienden. Die worden vaak "beter" vrienden genoemd, maar dat is meer een bijwerking van het feit, dat zij niet dominant kunnen zijn en dus niet op die manier "vervelend" kunnen zijn.

Bottomline: Je kan maagdelijkheid tolereren maar in biologische zin is het gewoon mislukking. Dat is niet flauw bedoeld, maar gewoon een feit. In onze samenleving is het wel getolereerd maar die regels gelden nog niet volledig op jouw leeftijd.

Door Tweakers user Bulls, dinsdag 28 mei 2013 00:38

Oftewel Idiocracy: De gasten met de grootste bek en minste verstand krijgen 100 kinderen, en de slimme nette mensen hebben geen tijd voor een kind. Degeneratie ten top. Back to the trees monkeys!

[Reactie gewijzigd op dinsdag 28 mei 2013 16:40]


Door Tweakers user corporalnl, woensdag 29 mei 2013 10:00

Beetje jammer dat je Jongen 3 erbuiten laat ( de gamer ).

Dit heeft niks te maken dat jongen 3 van games spelen houd of wat dan ook.
Bedoel kijk hoe hij eruit ziet.

Als hij zich wat mooier kleed, misschien een beetje afvalt en die baard weg houd, dan ziet het er al stukken beter uit.
In het programma heeft hij wat eraan gedaan, aan zijn uiterlijk en hij zag er al beter uit.

Wees zelf nu eerlijk waar val je als eerste op, op iemand die er niet uitziet of iemand die er verzorgd uitziet.
------------------------

Over de gesprekken tijdens dates van verschillende personen:

Ik weet niet of dit te maken heeft door het programma of dat de mensen het zelf zo doen.
Maar zeg nooit bij je eerste date "ik ben nog maagd".
Wat zeg het helemaal niet totdat je het een keer gedaan hebt met diegene, dan kan het het er een keer over hebben.

En over het gamen verhaal. Vertel niet in het begin dat je van games spelen houd of wat dan ook, gebruik andere hobby's om te vertellen of vertel over je werk.

Dit heeft niets te maken met verbergen van hobby's maar het tonen van je eerste indruk!

Vertel later als je haar langer kent dat je ook andere hobby's hebt ( gamen )

PS: het is geen aanval op mensen die gamen maar gewoon tips. En ikzelf ben ook een gamer en heb een vriendin bij mij thuis zitten.

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 mei 2013 10:03]


Door Tweakers user MAX3400, woensdag 29 mei 2013 11:19

corporalnl schreef op woensdag 29 mei 2013 @ 10:00:PS: het is geen aanval op mensen die gamen maar gewoon tips. En ikzelf ben ook een gamer en heb een vriendin bij mij thuis zitten.
Achievement unlocked: trade rubber girlfriend for real version :Y)

on-topic @ blogger: ga je nog een deeltje erbij schrijven naar aanleiding van de uitzending van van de week? Ik heb me wel weer erg (leed)vermaakt, zeker de uitspraken van Boy maar ook het gedrag van die moeder die moest helpen met alles

Door Tweakers user Bulls, woensdag 29 mei 2013 12:17

Toch ook belachelijk dat je het zo in een programma openbaar gaat maken, meesten mensen schamen zich ervoor, behalve als het een bewuste keuze is. En om het dan zo aan de grote klok te hangen. Net als dat "uit de kast" programma, alleen was dat nog erger en gaven de mensen zichzelf niet op maar werd je opgegeven door een vriend, kennis of familielid.

TV tegenwoordig gaat hard achteruit, Oh Oh Cherso of Barbie shit, en het ergste Jersey Shore. Verschrikkelijk ook dat het kijkcijfers trekt en dus "leuk" gevonden wordt. Waarna er dus meer van dat soort kul gemaakt gaat worden. Wat ik al eerder zei:

Idiocracy. -> I was watching "Ow my Balls" in my TV chair and he disrupted me..

Door Tweakers user Henkii, woensdag 29 mei 2013 14:03

Hier het beste advies: http://www.dumpert.nl/med...ier_zuipen_en_neuken.html

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 mei 2013 14:04]


Door Tweakers user 318025, woensdag 29 mei 2013 14:18

Volgens mij zitten er op Tweakers.net ook heel veel maagden. Maar the 40 year old virgin kijken is beter dan dit programma lijkt me.

Maar ik kon ook iemand die was 45 en had nog nooit een vriendin gehad en ik vermoed dat hij ook maagd word, die mensen zijn vaak gedoemd omdat een vriendin niet meer in hun wereldje past.

Door Tweakers user i_r_, woensdag 29 mei 2013 16:03

AndreStarTrek schreef op zaterdag 25 mei 2013 @ 21:30:
Als ik naar dit soort programas zou moeten kijken, dan zou ik langzaam van binnen sterven. Dat is voor mij ook de reden dat ik al 10 jaar geen TV meer kijk en zeker niet van de zenders van de RTL en SBS groepen.

Als ik wat kijk dan zijn het informative programas van de publiekezender van uitzendinggemist aangezien ik geen zin heb om er special voor te gaan zitten.

Verder leuk om te weten dat ze nog steeds deze troep maken en dat er dom genoegen mensen zijn die in zo programa willen komen.
Ik denk er precies zo over ik word echt ziek van die crap tegenwoordig op tv maar als je bij mensen komt zie je toch vaak dat dit soort troep op staat walgelijk gewoon. :( :Y)

Reageren is niet meer mogelijk